Γιάνης Βαρουφάκης: Ο Καμένος είναι ετοιμοθάνατο πρόβατο… 

Οσο ήταν και οι δύο Βαρουφάκης και Καμμένος στην κυβέρνηση Τσίπρα δεν υπήρχαν γκρίνιες ή τουλάχιστον δεν έβγαιναν προς τα έξω.

Με την αποχώρηση Βαρουφάκη ξεκίνησαν οι πρώτες κόντρες, αλλά με την αποχώρηση και του Καμμένου η κόντρα κορυφώθηκε.

Σήμερα το πρωί ο πρώην ΥΠΟΙΚ που πανηγύριζε το 2015 όταν είχαν κλείσει οι τράπεζες και επεβλήθησαν τα capital controls Γιάνης Βαρουφάκης απάντησε με ειρωνικό τρόπο στα όσα είπε εναντίον του στον ΣΚΑΙ ο Πάνος Καμμένος περί «υπαλλήλου Σόιμπλε» που ήθελε να βγάλει τη χώρα από το ευρώ.

Όταν ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους τους ΣΚΑΪ για όσα εξιστόρησε και είπε ο Πάνος Καμμένος για τον ίδιο, ο Βαρουφάκης, απάντησε αν έγιναν το 2015, όλα όσα λέει ο πρώην υπουργός Αμυνας.

«Σ΄ ένα εναλλακτικό σύμπαν κάποιας φαντασίωσης ίσως. Αλλά όχι στην πραγματικότητα που ζούμε. Έχετε νιώσει ποτέ σα να σας κατασπαράζει ετοιμοθάνατο πρόβατο; Έτσι αισθάνθηκα τώρα…Τότε μου έδινε την εντύπωση ανθρώπου που έλεγε αφήστε με να είμαι υπουργός Αμυνας, να χαίρομαι τη χαρά του υπουργού άμυνας και κάντε ό,τι θέλετε…Είναι αξιοσημείωτο ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν υπουργός σε μια κυβέρνηση», ανέφερε ο Γ.Βαρουφάκης

Μάλιστα ο πρώην ΥΠΟΙΚ ανέφερε πως την επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή υποστήριζε ο Πάνος Καμμένος το 2015 και ισχυριζόταν ότι θα «βρει λύση» με την βοήθεια των ΗΠΑ.

Check Also

Μη δημοφιλή ελληνικά νησιά που αποθεώνουν οι ξένοι…

Share Twitter Σε πανέμορφα ελληνικά νησιά τα οποία δεν είναι τόσο γνωστά όσο η Σαντορίνη …

Λαμία: Πατέρας γνωστού ηθοποιού ο 53χρονος που εξέδιδε την ΑΜΕΑ κόρη του

Share Twitter Πατέρας γνωστού ηθοποιού είναι ο 53χρονος που κατηγορείται ότι εξέδιδε την κόρη του …