Γηροκομείο ΗΠΑ για Kορωνοϊό: «Κάντε το για μένα!» (Video)

Οι τρόφιμοι ενός οίκου ευγηρίας στο Χέρσεϊ της Πενσιλβάνια προέτρεψαν το κοινό να μείνει στο σπίτι προκειμένου να προστατέψει τους ηλικιωμένους από τον κορωνοϊό, σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral.

Το γηροκομείο County Meadows κοινοποίησε ένα βίντεο κάποιων ενοίκων του που ζητούν από το κοινό να «κάνει αυτό που του αναλογεί» για να μειώσει την εξάπλωση του κορωνοϊού, παροτρύνοντάς τους να πλένουν τα χέρια τους και να μείνουν μακριά από άλλους ανθρώπους.

«Κάντε το για μένα!»
Το βίντεο περιέχει μια συλλογή μηνυμάτων από τους ηλικιωμένους, με ατάκες όπως «πρέπει να ισοπεδώσουμε την καμπύλη», «αυτό δεν έχει να κάνει με εσάς» αλλά και«μείνετε στο σπίτι για μένα» ή «προστατέψτε με».

Την ώρα που ο αριθμός των κρουσμάτων στις ΗΠΑ έχει ξεπεράσει ακόμη και αυτόν της Κίνας και της Ιταλίας, κι ενώ στην Ισπανία ο υπουργός Άμυνας ανακοίνωσε πως σε οίκους ευγηρίας βρέθηκαν νεκροί ηλικιωμένοι που εγκαταλήφθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι ένοικοι αυτού του οίκου ευγηρίας κάνουν το δικό τους καθήκον σε μια προσπάθεια να πείσουν το κοινό για κοινωνική αποστασιοποίηση.

Το συγκεκριμένο γηροκομείο δήλωσε πως έχουν ληφθεί «ακραία» μέτρα για την προστασία των ενοίκων του από τον κορωνοϊό, το οποίο έχει αποδειχθεί ότι επηρεάζει τους ηλικιωμένους. Μάλιστα, τόνισε πως έχουν σταματήσει οι επισκέψεις εκτός από το ιατρικό προσωπικό ή τα μέλη των οικογενειών των ενοίκων που γίνονται μόνο για κρίσιμους λόγους. Σε μια προσπάθεια να μην κολλήσουν κορωνοϊό, οι ηλικιωμένοι το County Meadows ανακοίνωσε επίσης, πως έχει αλλάξει τις υπηρεσίες εστίασης και ορισμένες ακόμη δραστηριότητες.

Check Also

Γνωστός κυνηγός εξωγήινων εντόπισε κινητήρα εξωγήινου τζετ στον Άρη… (Video)

Share Twitter Ένας γνωστός κυνηγός εξωγήινων ότι εντόπισε σε μια φωτογραφία της NASA κατάλοιπα αρχαίου …

Επιβάτες είδαν ”τον Χάρο” με τα μάτια τους… (Video)

Share Twitter Το… Χάρο με τα μάτια τους είδαν οι επιβάτες ενός αεροπλάνου που έπεσε …