Βρετανίδα λεσβία μαμά «το έσκασε» με τον δωρητή σπέρματος…

Για απαγωγή του παιδιού που απέκτησε με τη σύντροφό της κατηγορείται μια Βρετανή λεσβία μητέρα.

Η 33χρονη Λόρεν Έτσελς καταζητείται από την Interpol, και γι’ αυτό διέφυγε στο Τζέρσεϊ των Channel islands, μεταξύ Βρετανίας και Γαλλίας, όπου η υπηρεσία δεν έχει δικαιοδοσία.

Τη στιγμή όμως που θα αποφασίσει να φύγει από εκεί και πατήσει το πόδι της στη Βρετανία ή άλλη ευρωπαϊκή χώρα, η νεαρή θα συλληφθεί καθώς εκκρεμεί ένταλμα σύλληψής της που έχει εκδοθεί από τον Καναδά.

Η 33χρονη, όπως αναφέρει η Daily Mail, είναι φυγάς εδώ και τρία χρόνια, αφότου άφησε τη σύντροφό της για να ξεκινήσει μία νέα ζωή με τον δωρητή σπέρματος, με τον οποίο απέκτησε το δεύτερο παιδί.

Η Έτσελς παραβίασε δικαστική εντολή όταν έφυγε από τον Καναδά με την ενός έτους κόρη της, Κέιντανς και τον τεσσάρων ετών γιο της, Μάρκους, τον οποίο απέκτησε κατά τη διάρκεια της σχέσης της με την πρώην σύζυγό της, Τάσα Μπράουν.

Οι δύο γυναίκες είχαν κοινή κηδεμονία της κόρης τους και η Τάσα είχε δικαστική εντολή που απαγόρευε στην Έτσελς να φύγει από τη χώρα μετά το διαζύγιό τους.

Εκείνη όμως ταξίδεψε στην Ευρώπη με τους γονείς της, τα δύο της παιδιά και τον Μάρκο, τον τωρινό σύντροφό της και δωρητή σπέρματος για την κόρη τους

Check Also

Οι 6 Αφρικανικές χώρες που δεν έχουν κανένα κρούσμα κορωνοϊού..!

Share Twitter Έξι χώρες της Αφρικής περιλαμβάνονται ανάμεσα στις ελάχιστες εκείνες που δεν έχουν αναφέρει …

Τι λένε δύο γυναίκες που επέζησαν την Ισπανική Γρίπη, την Μεγάλη Ύφεση και το Ολοκαύτωμα (Video)

Share Twitter Στα 101 της η Naomi Replansky, ποιήτρια και εργάτρια-επαναστάτρια, έχει αντέξει πολλά. Γεννήθηκε, …