Αφεντικό παίρνει όλη την εταιρία πληρωμένο ταξιδι στο εξωτερικό!

Τα χριστουγεννιάτικα πάρτι του γραφείου δεν είναι ακριβώς το μεγαλύτερο ξεφάντωμα του κόσμου, εκτός βέβαια κι αν μιλάμε για αυτό το δημιουργικό γραφείο.

Βλέπετε το αφεντικό δεν ήθελε κάτι στημένο, κι έτσι πήρε τους 20 υπαλλήλους του και τους έδωσε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι να το διηγούνται στα εγγόνια τους.

Τρεις ολόκληρες μέρες δωρεάν διακοπών στην Ισπανία δηλαδή!

Η Arabella Lewis-Smith, ιδιοκτήτρια της διαφημιστική εταιρίας του βρετανικού Ντόρσετ, Salad, χαρακτήρισε το ταξίδι ανταμοιβή «για την ετήσια δέσμευση» του προσωπικού της: «Η Salad είναι μια εταιρία που νοιάζεται για τους ανθρώπους της και το να μπορούμε να δωρίσουμε στους 20 σουπερστάρ μας ένα πολιτιστικά πλούσιο ταξίδι σε μια άλλη χώρα είναι ένα μοναδικό συναίσθημα», είπε η καλή αφεντικίνα.

Το δυναμικό της Salad απόλαυσε τρεις μέρες ξενοιασιάς στη Μαδρίτη και σε αυτή την επαγγελματική υποχρέωση ήταν φυσικά όλοι τους παρόντες.

«Από τη στιγμή που ίδρυσα τη Salad πριν από 16 χρόνια», έγραψε η Lewis-Smith στο blog της εταιρίας, «είδα τη δουλειά μας να αναπτύσσεται βήμα το βήμα. Και έπειτα από ένα επιτυχημένο 2017, αποφασίσαμε πως ήταν ώρα να γιορτάσουμε με στιλ ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι που θα θυμόμαστε»…

Check Also

Καναδάς: 9χρονο κοριτσάκι κάλεσε την αστυνομία γιατί δεν ήθελε να καθαρίσει το δωμάτιό της

Share Twitter Την αστυνομία κάλεσε ένα 9χρονο κοριτσάκι από το Οντάριο του Καναδά γιατί εξοργίστηκε …

Στρασβούργο: Νεκρός ο δράστης της αιματηρής επίθεσης

Share Twitter Στρασβούργο: Νεκρός ο δράστης της αιματηρής  επίθεσης Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, ο Σερίφ Σεκάτ, …