Αφεντικό παίρνει όλη την εταιρία πληρωμένο ταξιδι στο εξωτερικό!

Τα χριστουγεννιάτικα πάρτι του γραφείου δεν είναι ακριβώς το μεγαλύτερο ξεφάντωμα του κόσμου, εκτός βέβαια κι αν μιλάμε για αυτό το δημιουργικό γραφείο.

Βλέπετε το αφεντικό δεν ήθελε κάτι στημένο, κι έτσι πήρε τους 20 υπαλλήλους του και τους έδωσε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι να το διηγούνται στα εγγόνια τους.

Τρεις ολόκληρες μέρες δωρεάν διακοπών στην Ισπανία δηλαδή!

Η Arabella Lewis-Smith, ιδιοκτήτρια της διαφημιστική εταιρίας του βρετανικού Ντόρσετ, Salad, χαρακτήρισε το ταξίδι ανταμοιβή «για την ετήσια δέσμευση» του προσωπικού της: «Η Salad είναι μια εταιρία που νοιάζεται για τους ανθρώπους της και το να μπορούμε να δωρίσουμε στους 20 σουπερστάρ μας ένα πολιτιστικά πλούσιο ταξίδι σε μια άλλη χώρα είναι ένα μοναδικό συναίσθημα», είπε η καλή αφεντικίνα.

Το δυναμικό της Salad απόλαυσε τρεις μέρες ξενοιασιάς στη Μαδρίτη και σε αυτή την επαγγελματική υποχρέωση ήταν φυσικά όλοι τους παρόντες.

«Από τη στιγμή που ίδρυσα τη Salad πριν από 16 χρόνια», έγραψε η Lewis-Smith στο blog της εταιρίας, «είδα τη δουλειά μας να αναπτύσσεται βήμα το βήμα. Και έπειτα από ένα επιτυχημένο 2017, αποφασίσαμε πως ήταν ώρα να γιορτάσουμε με στιλ ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι που θα θυμόμαστε»…

Check Also

Ο Ερντογάν στέλνει ερευνητικό πλοίο στην κυπριακή ΑΟΖ…

Eρευνητικό πλοίο στην κυπριακή ΑΟΖ ανακοίνωσε ότι στέλνει ο Ταγίπ Ερντογάν, καθώς η Άγκυρα επιμένει …

Σοκ! 22χρονη Ρωσίδα μοντέλο πήδηξε από τον 6ο όροφο στο Ντουμπάι για να μην την βιάσουν…

Πήδηξε από τον έκτο όροφο για να σώσει τη ζωή και την αξιοπρέπειά της. Γλίτωσε …