Αυτά είναι τα πρώτα όρθια καθίσματα για αεροπλάνα (Photos)

Την ώρα που η οικονομική θέση γίνεται ολοένα και πιο στριμωγμένη τα τελευταία χρόνια, καθώς οι αεροπορικές προσπαθούν να χωρέσουν ακόμα περισσότερα καθίσματα, φαίνεται πως το μέλλον μπορεί να μας επιφυλάσσει κι άλλες εκπλήξεις.

Όπως αυτή την αμφιλεγόμενη που παρουσίασε η ιταλική εταιρία σχεδιασμού αεροπορικών καθισμάτων Aviointeriors, τις «όρθιες θέσεις». Και όπως υποδεικνύει με νόημα στην ιστοσελίδα της: «Το Skyrider 2.0 είναι ένα πρωτοποριακό κάθισμα, καθώς επιτρέπει μια εξαιρετικά υψηλή πυκνότητα στην καμπίνα του αεροπλάνου»! Να γίνονται ακόμα πιο «σαρδέλες» οι επιβάτες της οικονομικής θέσης, με άλλα λόγια.

Η Aviointeriors υπολόγισε μάλιστα πως «ο σχεδιασμός αυτού του καθίσματος αυξάνει τον αριθμό των επιβατών κατά 20%, επιτρέποντας αυξημένα κέρδη για τις αεροπορικές». Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα «Mirror», ο σχεδιασμός στοχεύει στις χαμηλού κόστους αεροπορικές και σε σύντομες πτήσεις, κι έτσι δεν αποκλείεται καθόλου να τις δούμε σε καμπίνα αεροπλάνου, όπως προβλέπουν παράγοντες της αγοράς, καθώς όσα υπόσχεται η όρθια θέση είναι ιδιαιτέρως δελεαστικά στις αεροπορικές εταιρίες…

Check Also

Οι ΗΠΑ στηρίζουν το Οικουμενικό Πατριαρχείο στην κόντρα με τη Ρωσία

Share Twitter η στήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών στην απόφαση του Οικουμενικού Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης για …

Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας

Share Twitter Η 17η Οκτωβρίου καθιερώθηκε ως Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας το …