Αυτά είναι τα πρώτα όρθια καθίσματα για αεροπλάνα (Photos)

Την ώρα που η οικονομική θέση γίνεται ολοένα και πιο στριμωγμένη τα τελευταία χρόνια, καθώς οι αεροπορικές προσπαθούν να χωρέσουν ακόμα περισσότερα καθίσματα, φαίνεται πως το μέλλον μπορεί να μας επιφυλάσσει κι άλλες εκπλήξεις.

Όπως αυτή την αμφιλεγόμενη που παρουσίασε η ιταλική εταιρία σχεδιασμού αεροπορικών καθισμάτων Aviointeriors, τις «όρθιες θέσεις». Και όπως υποδεικνύει με νόημα στην ιστοσελίδα της: «Το Skyrider 2.0 είναι ένα πρωτοποριακό κάθισμα, καθώς επιτρέπει μια εξαιρετικά υψηλή πυκνότητα στην καμπίνα του αεροπλάνου»! Να γίνονται ακόμα πιο «σαρδέλες» οι επιβάτες της οικονομικής θέσης, με άλλα λόγια.

Η Aviointeriors υπολόγισε μάλιστα πως «ο σχεδιασμός αυτού του καθίσματος αυξάνει τον αριθμό των επιβατών κατά 20%, επιτρέποντας αυξημένα κέρδη για τις αεροπορικές». Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα «Mirror», ο σχεδιασμός στοχεύει στις χαμηλού κόστους αεροπορικές και σε σύντομες πτήσεις, κι έτσι δεν αποκλείεται καθόλου να τις δούμε σε καμπίνα αεροπλάνου, όπως προβλέπουν παράγοντες της αγοράς, καθώς όσα υπόσχεται η όρθια θέση είναι ιδιαιτέρως δελεαστικά στις αεροπορικές εταιρίες…

Check Also

Τραμπ: Είχα πολύ παραγωγικές συνομιλίες με την Βόρεια Κορέα

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε με ανάρτησή του στο twitter ότι είχε «πολύ παραγωγικές …

Πούτιν: Δεν μπορούσε να καταρριφθεί από ρωσικό πύραυλο το Boeing

Κατά τη διάρκεια της ολομέλειας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ στην Αγία …