Αστρολογία: Τρίτη και 13, μία τυχερή, ερωτική μέρα

Αστρολογία: Τρίτη και 13, μία τυχερή, ερωτική μέρα με πολλές εκπλήξεις.

Μπορεί να υπάρχει μια ιδιαίτερη ενέργεια σε αυτόν τον χρονικό συνδυασμό, αλλά στην πραγματικότητα, τα αστρολογικά και η συμπαντική εύνοια, θα αποδώσουν ευκαιρίες και επιτυχίες, όλο το επόμενο διάστημα, και ειδικά στον τομέα των σχέσεων:

Κριός: Εσείς έχετε κάθε δικαιολογημένο λόγο να παραπονιέστε στον άνθρωπο σας, για καταστάσεις που έχουν μείνει στην τύχη τους, και με την δική του κυρίως ευθύνη. Αυτό είναι κάτι που το έχετε καταλάβει, και σίγουρα θα πράξει άμεσα.
Συμπαντική εύνοια: 9/10

Ταύρος: Η σχέση που έχετε δεν σας δίνει αυτά που θέλετε, αλλά όλα μπορούν τελικά να διορθωθούν. Οι μέρες και οι καταστάσεις θα δώσουν στον άνθρωπο σας, οικονομική άνεση που σίγουρα θα βοηθήσει, την ερωτική σας σχέση, να κάνει και τα επόμενο βήματα.
Συμπαντική εύνοια: 8/10

Δίδυμοι: Το να μένετε μέσα σε μια σχέση μόνο από συνήθεια και τον φόβο, ότι θα πληγώσετε την άλλη πλευρά, σίγουρα δεν ανήκει στα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά. Οι μέρες μέσα από κάποιες θετικές οικονομικές ειδήσεις πάντως θα σας φτιάξουν την ψυχολογία.
Συμπαντική εύνοια: 10/10

Καρκίνος: Αυτό που περιμένετε είναι κάποιες πιο ξεκάθαρες απαντήσεις, από τον άνθρωπο σας, που μάλλον είναι ακόμη χαμένος, στις παλιές του υποχρεώσεις. Μέχρι να φύγει αυτός ο μήνας, εσείς θα έχετε θέσει πια τα αυστηρά σας, χρονικά όρια.
Συμπαντική εύνοια: 8/10

Λέων: Υπάρχουν μάτια ερωτευμένων ατόμων, γύρω σας και εσείς ούτε κάν τα κοιτάτε…δεν σας νοιάζει. Αυτό είναι ένας λάθος σας, καθώς όλα τα έχετε αφήσει στην άκρη, περιμένοντας, τον πρώην σας. Μήπως και ο ίδιος, περιμένει εσάς, να κάνετε την πρώτη κίνηση?
Συμπαντική εύνοια: 9/10

Παρθένος: Από σήμερα και μέχρι να φύγει αυτός ο μήνας, θα βρεθείτε μέσα σε πολλές και ενδιαφέρουσες ερωτικές προτάσεις, που ίσως και κάποια να κάνει την καρδιά σας, να σκιρτήσει. Σε αυτήν την φάση θα μπουν και κάποιοι πρώην που με νέες συνθήκες, σας θέλουν και πάλι πίσω στην ζωή τους.
Συμπαντική εύνοια: 9/10

Ζυγός: Ευτυχείς είστε ακόμη και μόνοι! Αυτό είναι κάτι που ελάχιστα από τα υπόλοιπα ζώδια μπορούν να το καταλάβουν. Όπως και να έχουν τα πράματα, μέχρι να φύγει ο Μάρτιος, εσείς θα έχετε κάνει μια καινούργια γνωριμία – φιλία που θα εξελιχθεί ταχύτατα σε μεγάλο έρωτα.
Συμπαντική εύνοια: 10/10

 

Σκορπιός: Σας μιλάνε νέοι έρωτες… και εσείς δεν ακούτε τίποτα. Το μυαλό και η καρδιά σας, είναι μονόδρομος σε μια παλιά σας ερωτική υπόθεση, που το δυνατό σας ένστικτο δηλώνει… ότι ακόμη δεν έχει λήξει και από καμία πλευρά. Οι εξελίξεις, δεν θα σας εκπλήξουν.
Συμπαντική εύνοια: 9/10

Τοξότης: Είσαστε μέσα σε μια εξαιρετικά καλή αστρολογική εποχή, που όλα κινούνται σύμφωνα με τα σχέδια σας. Ακόμη και ο πολύ δύσκολος άνθρωπος που αγαπάτε, θα έρθει πιο κοντά στην καρδιά σας. Όλα τα άλλα είναι στο δικό σας χέρι να τα εξελίξετε.
Συμπαντική εύνοια: 8/10

 

Αιγόκερως: Οι συμπτώσεις αυτού του χρονικού διαστήματος, είναι πολλές και όχι τυχαίες. Ακόμη και κάποια χωρισμένα ζευγάρια, που έχουν κάνει τις προσπάθειες του θα καταφέρουν να είναι πάλι μαζί. Νέοι έρωτες θα πλησιάσουν και τους φανατικούς εργένηδες.
Συμπαντική εύνοια: 10/10

Υδροχόος: Εσάς δεν σας πτοεί τίποτα. Ξέρετε τι θέλετε και πώς να το κατακτήσετε. Από τα μέσα του μήνα και μετά, θα υπάρξουν οι ευκαιρίες και οι διάθεση σε ζευγάρια – συντρόφους- συζύγους, που έχουν απομακρυνθεί για να δώσουν καθείς τις προτάσεις του …για επανένωση.
Συμπαντική εύνοια: 9/10

Ιχθείς: Μέχρι να φύγει ο ήλιος, από τον οίκο σας, εσείς θα δεχτείτε στην καθημερινότητα σας, χρήμα, νέους και παλιούς έρωτες. Σαν Ιχθείς, το χρήμα ξέρετε τι να το κάνετε…όσο αφορά τους θαυμαστές…βάλτε τους σε μια σειρά.
Συμπαντική εύνοια: 10/10

Check Also

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Επιστρατεύστε την κατανόηση αντί για …

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Μήπως δίνετε ανάμεικτα μηνύματα στον …