Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Ετοιμαστείτε για καινούργια ξεκινήματα, αγαπητοί Κριοί! Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων, θα βοηθήσει να ανοίξετε νέα σελίδα σε κάποιες «βεβαρυμμένες» επαφές σας. Είναι πραγματικά εφικτό να αφήσετε το παρελθόν πίσω, αν βγάλετε όσα έπληξαν τη σχέση από τις συζητήσεις σας. Αρχίστε να την ανοικοδομείτε σε κοινό έδαφος. Επίσης, τώρα θα έλξετε πολλές και αξιόλογες συνέργειες, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Κρατήστε τα μάτια και το σκεπτικό σας ανοικτά!

Ταύρος

Επιλέξτε συνειδητά την ευημερία σας, αγαπητοί Ταύροι! Το συστήνει η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και τον 6ο Οίκο σας της υγείας. Είναι η στιγμή να περιορίσετε τις κακές συνήθειες και να ορίσετε καινούργια προγράμματα διατροφής και άσκησης… Και θα δείτε τα αποτελέσματά τους πολύ σύντομα. Επίσης, είναι η ιδανική περίοδος για να οργανώσετε το εργασιακό σας πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό σας. Να ξέρετε ότι θα σας προσεγγίζουν θαυμάσιες προσφορές όσο διατηρείτε πιο θετική οπτική!

Δίδυμοι

Οι παλμοί σας πολλαπλασιάζονται, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, ενεργοποιεί τον 5ο Οίκο σας της φήμης και του πάθους. Μην προσπαθήσετε να κατευνάσετε την ατμόσφαιρα, αυτές οι αίσιες δονήσεις για καινούργιες ενάρξεις θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Αν έχετε σχέση, βρείτε τρόπους να αναζωογονήσετε τη χαρά και το πάθος της… Και μην διστάσετε να κάνετε συζήτηση για το κοινό σας μέλλον. Ακόμα κι αν δεν είχατε υπόψιν να αλλάξετε σπίτι, να δεσμευτείτε ή να αποκτήσετε απογόνους, μπορείτε να τα ονειρευτείτε με το ταίρι σας!

Καρκίνος

Απολαύστε τη θαλπωρή, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Νέα Σελήνη στον 4ο Οίκο σας του σπιτικού, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στους δεσμούς με όσους αγαπάτε. Αν έχετε απομακρυνθεί με κάποια άτομα λόγω της πανδημίας, καλύτερα να επανέλθετε τρυφερά αντί να νιώθετε τύψεις. Επίσης, η ατμόσφαιρα σας κάνει πιο δημιουργικούς όσον αφορά τη λειτουργικότητα των χώρων σας. Διαθέστε χρόνο και στη διακόσμηση, βάλτε αντικείμενα και χρώματα που αποπνέουν τη ζωηρή ιδιοσυγκρασία σας. Μόνο μην το παρακάνετε, καθώς ο Ερμής παραμένει ανάδρομος μέχρι τις 3 Νοεμβρίου!

Λέων

Ονειρευτείτε όλο τον κόσμο και δράστε τοπικά, αγαπητοί Λέοντες! Η Νέα Σελήνη στον 3ο Οίκο σας της κοινότητας, δίνει ώθηση σε όσα τεκταίνονται κοντά σας. Είστε ειδήμονες στο να φέρνετε κοντά ομοϊδεάτες – για δουλειά, διασκέδαση ή ρομάντζα… Αρκεί να τηρείτε όλους τους κανόνες υγειονομικής προστασίας και τους νομικούς περιορισμούς. Αλλά αν αξιοποιήσετε τη συγκυρία, μπορείτε να διευρύνετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές και να προσεγγίσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Η πρόοδος κάνει κάθε διαδικασία πιο απολαυστική!

Παρθένος

Καιρός να εξετάσετε καλύτερα τα οικονομικά σας, αγαπητοί Παρθένοι! Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό και τον 2ο Οίκο σας των χρημάτων, μπορείτε να βελτιώσετε εντυπωσιακά τα έσοδα και τα εργασιακά σας θέματα. Όμως πρέπει να παραμείνετε ρεαλιστές με τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, ώστε να συνάδουν με τους πόρους σας. Αν αναζητήσετε μια καινούργια ή μια δεύτερη απασχόληση, σίγουρα θα αρχίσετε να έχετε οφέλη μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Μπορείτε να εντυπωσιάσετε τον ανταγωνισμό και να αυξήσετε τις επαφές σας στα κοινωνικά δίκτυα, αρκεί να εστιάσετε στους τομείς που είστε καλύτεροι!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, η Νέα Σελήνη στα εδάφη σας είναι σαν την προσωπική σας «πρωτοχρονιά»! Το καινούργιο φεγγάρι φέρνει φρέσκια ενέργεια σε όλους τους τομείς σας, για να χαράξετε νέες πορείες. Αλλά ξέρετε πραγματικά ποια κατεύθυνση θέλετε να πάρετε; Πριν κάνετε τολμηρές κινήσεις, να θυμάστε ότι όσο πιο ξεκάθαροι είναι οι στόχοι σας τόσο πιο γρήγορα θα υλοποιηθούν. Εντοπίστε τους και μπορείτε να ανοίξετε ενθουσιώδη καινούργια κεφάλαια της ζωής σας!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, ενίοτε αρκεί η πρόθεση να καλωσορίσετε το καινούργιο στη ζωή σας… Γιατί έχει τη δυναμική να εξαλείψει ό,τι εμποδίζει την άφιξή του! Το διαβεβαιώνει η Νέα Σελήνη στον 12ο Οίκο σας της παράδοσης, της συγχώρεσης και της επούλωσης. Είναι μια σπάνια ευκαιρία για εσάς, να εξαγνίσετε την ψυχολογία και τη σκέψη σας. Οραματιστείτε ότι αποβάλετε ό,τι σας αναχαιτίζει – και κάντε το. Εστιάστε στο να έχετε γύρω σας ανθρώπους και καταστάσεις που σας παράσχουν χαρά και ικανοποίηση: Θα σας εκπλήξουν ευχάριστα τα αποτελέσματα, σε βάθος έξι μηνών!

Τοξότης

Αξιοποιήστε το ταλέντο σας στις συνδέσεις, αγαπητοί Τοξότες! Μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρεθείτε μέσα στο κατάλληλο πλήθος και να διαπρέψετε: Φροντίζει γι’ αυτό η ετήσια Νέα Σελήνη στον Ζυγό, που φωτίζει τον 11ο Οίκο σας των ομάδων και της τεχνολογίας. Κάθε εγχείρημα με ομοϊδεάτες ευνοείται, όπως και η ενίσχυση των φιλικών σας δεσμών. Οι σχετικές διαδικτυακές έρευνες μπορεί να αποφέρουν θησαυρούς σε επίπεδο προσωπικών και επαγγελματικών επαφών, που θα απογειώσουν τα όνειρά σας!

Αιγόκερως

Προχωρήστε μπροστά και προς τα πάνω, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Ζυγό, φωταγωγεί τον 10ο Οίκο σας της καριέρας. Οι φιλοδοξίες σας θα λάβουν νέα πνοή και μπορείτε να «σπείρετε» κάποια από τα τολμηρά σας σχέδια. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις πρέπει να εξελίσσονται παράλληλα με την εμπειρία σας για να είναι απόλυτα επικερδείς. Γι’ αυτό οργανώστε τις επόμενες δράσεις σας και ενημερώστε όσους πρέπει. Μην εκπλαγείτε αν δείτε άτομα με γνώσεις και επιρροή να θελήσουν να συμβάλλουν

Υδροχόος

Η διάθεσή σας για περιπέτεια παίρνει την ανιούσα, αγαπητοί Υδροχόοι! Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Ζυγό, αναφλέγει τον 9ο Οίκο σας της μοναδικότητας. Αν οι τοίχοι γύρω σας φαντάζουν περιοριστικοί, είναι το έναυσμά σας: Σχεδιάστε μια απόδραση ή βγείτε περισσότερο τώρα που οι θερμοκρασίες έχουν πέσει αισθητά. Είστε από φύση σας εξερευνητές, θα βρείτε τρόπο να ικανοποιήσετε αυτές τις υγιείς παρορμήσεις. Ίσως εγγραφείτε σε διαδικτυακά σεμινάρια ενός καθηγητή που εκτιμάτε… Είτε αρχίσετε να γράφετε το βιβλίο που σκέφτεστε καιρό!

Ιχθύες

Ετοιμαστείτε να βγείτε από τα «βάθη» σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, κεντρίζει τον 8ο Οίκο σας του ερωτισμού και της τρυφερότητας. Είστε πραγματικά «δύσκολος» στόχος ή είναι μόνο παραπέτασμα για να αποφεύγετε την οικειότητα; Ακόμα κι αν δεν είναι του χαρακτήρα σας τα συναισθηματικά ρίσκα, τώρα μπορεί να θεμελιώσουν μια σχέση με προοπτικές. Τολμήστε να μιλήσετε για πιο προσωπικές πτυχές σας, δοκιμάστε το και δεν θα μετανιώσετε!

Check Also

Σύμφωνα με το ζώδιό σου αυτή είναι η αγαπημένη σου στάση στο σεξ…

Share Twitter Οι διαφορετικές στάσεις στο σεξ μπορούν να ζωντανέψουν τα πράγματα στη σχέση σου …

Αστρολογία: Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Πώς θα είναι ο τελευταίος μήνας …