Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά : Ίσως κανένας από τους φίλους σας να μην είναι σπίτι σήμερα και μάλλον δεν θα μπορείτε να τους δείτε. Αυτό μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε μοναξιά. Μπορεί να σκέπτεστε ότι κανείς δεν νοιάζεται για εσάς πια. Ξέρετε πολύ καλά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Διαβάστε ή δείτε κάποια ταινία μέχρι να επικοινωνήσει κάποιος μαζί σας. Σίγουρα θα το κάνουν.

Ταύρος

Γενικά: Σήμερα ίσως είστε αναγκασμένοι να μείνετε σπίτι για κάποιο λόγο. Ίσως περιμένετε κάποιον επισκέπτη ή κάποια παράδοση. Μπορεί να είστε λίγο ανήσυχοι. Σας αρέσει να μένετε σπίτι αλλά μόνοι αν το επιλέξετε. Βρείτε κάτι δημιουργικό να γεμίσετε τον χρόνο σας περιμένοντας. Αυτό μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα.

Δίδυμοι

Γενικά : Κάποια έργα στην περιοχή σας μπορεί να σας δυσκολεύουν την πρόσβαση σήμερα. Η κίνηση θα είναι μεγάλη. Αν πρέπει να κάνετε δουλειές, είτε πηγαίνετε με τα πόδια ή πηγαίνετε άλλη ημέρα. Ίσως σας είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε ακόμα και τηλεφωνικά με όποιον θέλετε. Αυτό μπορεί να είναι εκνευριστικό. Να παραμείνετε απασχολημένοι στο σπίτι σας.

Καρκίνος

Γενικά : Η απογοήτευση από ένα δημόσιο πρόσωπο που πάντα θαυμάζετε μπορεί να σας κάνει να ξανασκεφτείτε πολλά σήμερα. Μπορεί να αμφισβητείτε τα πιστεύω και τις αξίες που έχετε αποδεχθεί χωρίς συζήτηση στην ζωή σας. Να θυμάστε ότι αυτή είναι μια υγιής διαδικασία. Μέχρι αύριο θα έχετε ηρεμήσει και θα έχετε ωριμάσει ταυτόχρονα. Κάντε υπομονή.

Λέων

Γενικά : Η έλλειψη επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε απογοητευμένοι σήμερα. Μπορεί να μπείτε σε πειρασμό να βγάλετε συμπεράσματα ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν νοιάζονται πια για εσάς και γι’αυτό δεν επικοινωνούν μαζί σας. Μην πέφτετε στην παγίδα. Μάλλον ο/η σύντροφός σας είναι απασχολημένος και θα επικοινωνήσει μαζί σας με την πρώτη ευκαιρία.

Παρθένος

Γενικά : Έχετε την τάση να είστε πολύ διαισθητικοί αλλά σήμερα μπορεί να αισθάνεστε πολύ μπλοκαρισμένοι. Δεν μπορείτε να νιώσετε τι αισθάνονται οι άλλοι. Μπορεί να προσπαθήσετε να στραφείτε στην λογική αλλά ούτε αυτό θα σας βοηθήσει. Μην νομίζετε ότι αυτή είναι μια μόνιμη κατάσταση όμως. Οι βιορυθμοί σας είναι χαμηλοί. Θα είστε πάλι κανονικά σε μερικές ημέρες.

Ζυγός

Γενικά : Δουλεύετε σκληρά συνήθως, είτε πρόκειται για προσωπικό έργο, την δουλειά σας ή απλά δουλειές του σπιτιού. Σήμερα θα αισθάνεστε λίγη τεμπελιά. Μάλλον δεν θα θέλετε να κάνετε τίποτα εκτός από το να βλέπετε τηλεόραση και να κάθεστε. Δεν πειράζει, όλοι χρειαζόμαστε χαλάρωση μερικές φορές. Μην αισθάνεστε ενοχές απλά γιατί δεν θέλετε να δουλέψετε.

Σκορπιός

Γενικά : Σήμερα ίσως θέλετε να κρυφτείτε από τον κόσμο και να απομονωθείτε. Το σπίτι σας σας ελκύει τώρα ίσως θέλετε να μείνετε εκεί. Δεν θέλετε ούτε να φάτε μαζί με την οικογένειά σας. Μην ανησυχείτε. Όλοι χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Η οικογένειά σας θα καταλάβει.

Τοξότης

Γενικά: Ένας φίλος ή ένας συγγενής μπορεί να σας προτείνει ένα ταξίδι αλλά σήμερα δεν θέλετε να πάτε πουθενά. Δεν έχετε όρεξη να μιλήσετε με κανέναν. Το μυαλό σας μάλλον ασχολείται με μεταφυσικά θέματα. Μπορεί να θέλετε να μείνετε σπίτι και να τα μελετήσετε. Πείτε σε αυτό το άτομο ότι σας αρέσει η ιδέα και ότι θα το συζητήσετε αργότερα. Αυτό μπορείτε να κάνετε τώρα.

Αιγόκερως

Γενικά: Ίσως να στεναχωρηθείτε κοιτάζοντας την οικονομική σας κατάσταση σήμερα. Μπορεί να έχετε πολλούς λογαριασμούς να πληρώσετε. Είναι προσωρινό και μάλλον θα αισθάνεστε καλά αργότερα. Κάντε κάτι που δεν απαιτεί έξοδα όπως το διάβασμα για να είστε απασχολημένοι και να ξεχαστείτε. Θα πάνε όλα καλά.

Υδροχόος

Γενικά : Σήμερα ίσως κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη και ίσως φοβηθείτε από αυτό που βλέπετε. Δουλεύετε πολύ σκληρά και είστε αγχωμένοι οπότε μάλλον θα δείχνετε κουρασμένοι. Μάλλον θα χάσετε την ισορροπία σας και ίσως σκέπτεστε ότι δείχνετε χειρότερα από ότι είστε. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και ξεκουραστείτε. Αύριο μάλλον θα δείχνετε υπέροχα. Κάντε υπομονή.

Ιχθύες

Γενικά : Κάτι μπορεί να συμβεί μέσα στην ημέρα όπου υποσυνείδητα θα σας θυμίσει κάτι δυσάρεστο που σας συνέβη στο παρελθόν. Μπορεί να μην θυμάστε το γεγονός αλλά οι αναμνήσεις ίσως ξυπνήσουν και σας χαλάσουν την ημέρα. Προσπαθήστε να αναλύσετε το γιατί σας ενοχλεί τόσο πολύ αυτή η ανάμνηση. Μετά προχωρήστε. Μπορεί να αισθάνεστε ότι ένα βάρος έχει φύγει από επάνω σας.

Check Also

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Μπορεί να γίνει δάσκαλος ο …

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Πρέπει να προσγειωθείτε λίγο για …