Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Η γενναιόδωρη φύση σας ενδέχεται να περάσει από δοκιμασία, αγαπητοί Κριοί! Αυτή η περίοδος απαιτεί από εσάς να θέσετε κάποια όρια, γιατί φαίνεται να υπάρχουν σημεία διαρροών: για παράδειγμα, μήπως έχετε συνηθίσει τους άλλους να πληρώνετε εσείς στις εξόδους σας; Αρχίστε με έναν ρεαλιστικό έλεγχο των χειρισμών σας, για να δείτε ποια σημεία χρειάζονται βελτίωση. Πείτε ξεκάθαρα στους δικούς σας ανθρώπους, ότι πρέπει να ενημερώνεστε εκ των προτέρων για τις επιλογές τους. Επίσης, είναι καιρός να γίνεται διαμοιρασμός κάθε δαπάνης. Αν εμμείνετε σε ένα τέτοιο πλάνο, σύντομα θα μπείτε ξανά σε ορθή πορεία!

Ταύρος

Αναθεωρήστε λίγο την ηγετική σας τάση, αγαπητοί Ταύροι! Ενώ σας αρέσει να μπαίνετε στη θέση του αρχηγού, ίσως ενοχληθείτε αν σας αναγκάσουν να είστε οι «αρμόδιοι»… Και πρέπει να κατευνάσετε αυτή την επαναστατική παρόρμηση. Αιτία της είναι ένα τετράγωνο έντασης, ανάμεσα στον Ήλιο από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τα δικά σας εδάφη. Δεν πρέπει να γίνεστε πιεστικοί προς τον εαυτό σας και τους υπόλοιπους στο περιβάλλον σας. Το σημαντικό είναι να απολαμβάνετε την κάθε διαδικασία. Και έχετε τα προσόντα να αντεπεξέλθετε, αν αξιοποιήσετε καίρια όσα επιπλέον χέρια έχετε στη διάθεσή σας!

Δίδυμοι

Προφυλαχτείτε από τις προκλήσεις που θα σας προσεγγίσουν, αγαπητοί Δίδυμοι! Θα είναι εύκολο να κεντρίσουν κάποιοι τις ευαίσθητες χορδές σας, καθώς θα είστε πιο ευερέθιστοι. Δεν πρέπει να σας βάλουν σε ένα παιχνίδι τύψεων, επειδή οι νάρκισσοι του περιβάλλοντός σας θέλουν περισσότερη προσοχή. Ελέγξτε ξανά τους επικοινωνιακές σας διαύλους, γιατί ενίοτε εκεί βρίσκεται το πρόβλημα. Η οργάνωση των δικών σας ζητουμένων και η προστασία των ορίων σας, θα βοηθήσουν να ισορροπήσετε και να μην απογοητευτείτε ξανά!

Καρκίνος

Δεν μπορείτε να προετοιμαστείτε για δοκιμασίες αφοσίωσης, αγαπητοί Καρκίνοι! Αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να είστε σε ετοιμότητα για όποιον έχει ανάγκη να ελέγξει την εμπιστοσύνη σας. Τα άστρα σας συνιστούν να θέσετε ορθές προτεραιότητες, για να μην εξαντλήσετε τα αποθέματά σας – υλικά και ψυχικά. Μην χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί δεν θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις. Ενίοτε ο στενός σας κύκλος μετατρέπεται σε «στενό κορσέ», ωστόσο η ζωή θα ήταν ανιαρή χωρίς αυτόν!

Λέων

Πόσο ισορροπημένος είναι ο χρόνος σας ανάμεσα στη δουλειά και τη ζωή σας, αγαπητοί Λέοντες; Αυτό σας καλεί να διαπιστώσετε ένα τετράγωνο έντασης, ανάμεσα στον Ουρανό και τον Ήλιο. Εσείς και το ταίρι σας χάνετε πολύτιμες προσωπικές στιγμές, ίσως επειδή η πλάστιγγα έχει γείρει προς μία πλευρά. Γι’ αυτό καλείστε να συνεννοηθείτε και να κάνετε δίκαιη κατανομή του χρόνου σας. Μπορείτε να πείτε και κάποια «όχι» σε πρόσθετα εργασιακά καθήκοντα. Η προσωπική σας ζωή είναι εξίσου σημαντική για την ισορροπία και την ευτυχία σας!

Παρθένος

Μήπως νιώθετε κάπως διχασμένοι, αγαπητοί Παρθένοι; Ένα συγκρουσιακό τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό, φέρνει στο προσκήνιο τα όριά σας: Φυσικά και θέλετε να κατακτήσετε την επαγγελματική κορυφή… Αλλά έχετε εξίσου ανάγκη να απελευθερωθείτε λίγο από τις πολλές ευθύνες. Τώρα πρέπει να διευρύνετε την οπτική σας, όσο αφορά το μέλλον σας και την κατεύθυνση που θέλετε να του δώσετε. Αξιοποιήστε το πλανητικό κλίμα για να ξεκολλήσετε από τις παλιές σας πρακτικές. Να κάνετε τακτά διαλείμματα στην καθημερινότητα, για να απολαμβάνετε και τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές της ζωής!

Ζυγός

Μην βιαστείτε να κρίνετε κάποιον από την εμφάνιση, αγαπητοί Ζυγοί! Δεν έχουν όλοι το δικό σας χάρισμα στην περιποίηση και την ανάδειξή της. Αντί να εστιάσετε σε όσα θα επικρίνατε, προσφέρετε τη βοήθειά σας προς αυτή την κατεύθυνση. Ο χρόνος που θα αφιερώσετε να πάτε μαζί για ψώνια, θα αποδειχθεί πολύτιμος. Όλοι οι άνθρωποι είναι οπτικοί τύποι – και αυτό που βλέπουν μπορεί να τους ανορθώσει τη διάθεση. Αν φαίνονται καλά, θα νιώθουν και καλύτερα. Ίσως και σε σημείο να αλλάξει η ζωή τους προς το καλύτερο!

Σκορπιός

Διαφυλάξτε τα προσωπικά δεδομένα με κάθε τρόπο, αγαπητοί Σκορπιοί! Όση πρόθεση κι αν έχει κάποιος να μάθει τα πάντα για εσάς, δεν σημαίνει ότι θα τα πείτε… Τουλάχιστον όχι ακόμα. Είναι απαραίτητο να διασφαλίσετε την εχεμύθεια και την εμπιστοσύνη του εν λόγω ατόμου. Εξάλλου, οι παρορμήσεις τέτοιου είδους δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας. Αν πρόκειται να μείνει στη ζωή σας για καιρό αυτό το άτομο, θα έχει όλο το χρόνο να σας γνωρίσει σε βάθος!

Τοξότης

Όσο διορατικοί κι αν είστε, δεν διαβάζετε τη σκέψη των άλλων… Όχι ακόμη τουλάχιστον, αγαπητοί Τοξότες! Ας περιμένουν ότι θα δράσετε όπως ανέμεναν, οι παρερμηνείες των νύξεων μόνο προβλήματα τα επιφέρουν στην επικοινωνία σας. Μην μπείτε καν σε αυτή τη διαδικασία, προτιμήστε να δείτε αν τα λόγια συνάδουν με τις πράξεις τους. Αν δεν συμβαίνει, είναι καιρός να ζητήσετε ξεκάθαρες κουβέντες. Φυσικά θα δώσετε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, γιατί δεν αποκλείεται να είναι σε ταραχή ή μπερδεμένοι!

Αιγόκερως

Το συναίσθημα και τα οικονομικά δεν είναι και ο πιο ευτυχής συνδυασμός, αγαπητοί Αιγόκεροι! Φυσικά πρέπει να συζητάτε όσα αφορούν το κοινό ταμείο με το ταίρι σας. Προσέξτε μόνο μην υπάρξουν αχρείαστες εντάσεις, εξαιτίας ενός τετραγώνου του Ήλιου με τον Ουρανό. Μην απλώσετε μια στοίβα λογαριασμούς ενώ παίρνετε πρόγευμα, ας κάνετε πρώτα μόνοι σας μια σχετική οργάνωση. Έτσι θα συζητήσετε πιο ήρεμα αργότερα, θέτοντας και κάποιες εποικοδομητικές προτάσεις!

Υδροχόος

Είστε διχασμένοι ανάμεσα στην ευγένεια και την επαναστατική φύση σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Επί αυτού ευθύνεται μια σύγκρουση του Ήλιου με τον ανατρεπτικό Ουρανό που σας κυβερνά. Από τη μία πλευρά δεν θέλετε να χαρακτηριστείτε αδιάφοροι ή εγωκεντρικοί. Από την άλλη, δεν έχετε καμία διάθεση τώρα να κάνετε θυσίες για κανένα. Χωρίς να εγκαταλείψετε τους δικούς σας ανθρώπους, δηλώστε με ειλικρίνεια ότι έχετε ανάγκη από λίγη απομάκρυνση. Δεν θα ωφελήσει καμία πλευρά μια έκρηξη ή η εξάντληση των αντοχών σας.

Ιχθύες

Η Τζάνις Τσόπλιν υποστήριζε ότι η ελευθερία είναι συνώνυμη με το «δεν έχω τίποτε άλλο να χάσω». Αγαπητοί Ιχθύες, νιώθετε την ανάγκη να κλείσετε την πόρτα στους πάντες και τα πάντα; Δεν χρειάζεται να γκρεμίσετε γέφυρες για να επαναφορτίσετε τις κοινωνικές σας μπαταρίες. Η παρόρμησή σας προέρχεται από ένα συγκρουσιακό τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό. Προτιμήστε να αποστασιοποιηθείτε συνειδητά απ’ ότι σας πιέζει. Όταν ισορροπήσετε, θα μπορέσετε να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο και τα τρυφερά συναισθήματα!

Check Also

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Share Twitter Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο Κριός Θέλετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα …

Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Share Twitter Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο – Nέα ξεκινήματα …