Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Μην επιτρέψετε να σας καταβάλει μια πρόσκαιρη πτώση της αυτοπεποίθησής σας, αγαπητοί Κριοί! Ένα τετράγωνο αναστάτωσης ανάμεσα στη Σελήνη από το ζώδιό σας και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μπορεί να σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους απ’ όσο είστε συνήθως. Γι’ αυτό ευθύνεται η ανάδρομη κίνηση του έντονου Πλούτωνα, που ίσως θαμπώνει κάπως τις επερχόμενες αλλαγές στον τομέα της καριέρας σας. Παραμείνετε αποφασιστικοί στον τρόπο που προσεγγίζετε τους στόχους σας, θυμίζοντας στον εαυτό σας πόσα έχετε καταφέρει ως τώρα. Να ξέρετε ότι μόνο εσείς μπορείτε να σαμποτάρετε την πρόοδό σας, γι’ αυτό να έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητες και το μυαλό σας!

Ταύρος

Διχάζεστε για το αν έχετε γύρω σας φιλίες ή λυκοφιλίες, αγαπητοί Ταύροι; Με τη Σελήνη να συγκρούεται με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, φροντίστε να θωρακιστείτε έναντι των κολάκων που θα σας προσεγγίσουν! Τα γλυκόλογά τους δεν πρέπει να σας πείσουν, ειδικά αν έχουν βλέψεις στις πιο προσωπικές πτυχές της ζωής σας ή των πόρων σας. Η απομάκρυνσή σας είναι η μόνη συνετή επιλογή. Να κρατήσετε στον κύκλο σας μόνο τους ανθρώπους που η εμπιστοσύνη τους έχει δοκιμαστεί στο χρόνο!

Δίδυμοι

Συχνά τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς φαίνονται, αγαπητοί Δίδυμοι… Ένα δυσχερές τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα, μπορεί να θολώσει λίγο την κρίση σας για κάποιες ιδιάζουσες καταστάσεις! Μήπως κάποια άτομα του στενού σας κύκλου κάνουν κινήσεις πίσω από την πλάτη σας; Αυτή θα είναι μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τους όρους της σύμπραξής σας, ασχέτως αν θα διατηρήσετε επαφές μαζί τους ή όχι στη συνέχεια. Μόνο έτσι θα είναι όλες οι πλευρές καθαρές και παραγωγικές, χωρίς αχρείαστες εντάσεις!

Καρκίνος

Οι συναισθηματικές διαφωνίες σας ενδέχεται να φτάσουν στα άκρα, αγαπητοί Καρκίνοι! Γι’ αυτό ευθύνεται ένας χορός έντασης, ανάμεσα στη Σελήνη και τον συγκυβερνήτη σας τον Πλούτωνα στον τομέα των σχέσεών σας. Ας είστε σε επιφυλακή, γιατί ίσως κάποιος θελήσει να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσα σε εσάς και έναν σημαντικό άνθρωπο της ζωής σας. Χειριστείτε άμεσα και με ψυχραιμία κάθε παγίδα – αλλά αδράξτε και την ευκαιρία να εντοπίσετε τι κέντρισε αυτή τη συμπεριφορά εναντίον σας. Αν ακούσετε την άλλη πλευρά χωρίς κριτική διάθεση, ίσως αποκτήσετε έναν πιστό σύμμαχο!

Λέων

Μιλήστε και βγάλτε το βάρος από πάνω σας, αγαπητοί Λέοντες! Ένα προκλητικό τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα, έχει τη δυναμική να σας μετατρέψει σε ενεργό ηφαίστειο. Μην παραμερίζετε πλέον όσα σας ενοχλούν, κοιτάξτε μέσα σας και συνειδητοποιήσετε τις δικές σας ανάγκες. Όσο δύσκολο κι αν είναι να θίγετε ευαίσθητα θέματα, επιστρατεύστε το θάρρος και πείτε με ειλικρίνεια αυτά που θέλετε. Φροντίστε να ακούσετε εξίσου προσεκτικά και την άλλη πλευρά, γιατί η προδιάθεσή σας να είστε δίκαιοι θα βοηθήσει περισσότερο στην εύρεση λύσεων.

Παρθένος

Ένα «ηφαιστειακό» τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα, μπορεί να σας κάνει νευρικά φλύαρους! Αγαπητοί Παρθένοι, μην προσπαθήσετε καν να κατευνάσετε το άγχος σας μιλώντας… Το μόνο που θα καταφέρετε τελικά, θα είναι να το εντείνετε. Πάρτε βαθιές ανάσες και συνειδητοποιήστε ότι δεν έχετε κανέναν λόγο να προσπαθείτε να κερδίσετε τους άλλους. Είναι διαπιστωμένο ότι όσο πιο μυστηριώδεις είστε, τόσο περισσότερους ανθρώπους μαγνητίζετε. Η σιωπή θα σας χαρίσει φλερτ αλλά τον σεβασμό φίλων και συνεργατών!

Ζυγός

Προσέξτε τη δυναμική στο περιβάλλον σας, αγαπητοί Ζυγοί! Ένα τετράγωνο οξύτητας ανάμεσα στη Σελήνη από τον Κριό και τον ύπουλο Πλούτωνα, μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με ανθρώπους που αγαπάτε. Μπορεί να πρόκειται για έναν συγγενή ή μια ισχυρή γυναίκα που ξέρει πώς να πατάει τα κουμπιά σας. Αντί να εκραγείτε, κάντε ένα βήμα πίσω και σκεφτείτε το μάθημα που σας δίνει αυτή η συγκυρία. Άραγε πρέπει να γίνετε πιο ελαστικοί ή αντιθέτως να θέσετε πιο αυστηρά όρια; Ξεκαθαρίστε τις ανάγκες σας και όσα σας ενοχλούν, χωρίς κριτική διάθεση!

Σκορπιός

Χρειάζεστε όρια και οπτική, αγαπητοί Σκορπιοί! Ένα προκλητικό τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον ελεγκτικό Πλούτωνα, θα σας αναγκάσει να δείτε ως πού φτάνουν οι ικανότητές σας. Αφού δεν μπορείτε να χειριστείτε κάποιες καταστάσεις ή καθήκοντα που σας ανατέθηκαν, δώστε τα αλλού και μην ασχοληθείτε άλλο. Πρέπει να βάλετε τον εγωκεντρισμό σας στην άκρη αυτή την περίοδο, να παραδεχθείτε ότι οι άλλοι λειτουργούν πιο αποδοτικά και με καλύτερες μεθόδους!

Τοξότης

Αντιληφθείτε την αξία σας για να την προωθήσετε, αγαπητοί Τοξότες! Ένα στιβαρό τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα, θα σας αποκαλύψει τα σημεία που υποτιμάτε τις ικανότητές σας. Συλλογιστείτε πόσο σκληρά έχετε δουλέψει για να φτάσετε ως εδώ και σταματήστε να κάνετε εκπτώσεις. Τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας θέματα, αξίζετε δίκαιης μεταχείρισης. Αυτές μπορεί να αφορούν τις εργασιακές σας απολαβές ή τον σεβασμό από τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Μόλις τα συνειδητοποιήσετε αυτά, δεν θα σας σταματάει τίποτα!

Αιγόκερως

Άλλο η συνεργασία και άλλο η επιβολή, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μήπως παραείστε επιθετικοί με όσους συνεργάζεστε; Αυτό ενδέχεται να βγάλει στην επιφάνεια ένα εκκεντρικό τετράγωνο, ανάμεσα στη Σελήνη και τον αυταρχικό Πλούτωνα από το ζώδιό σας. Όσο ξεκάθαρη ιδέα κι αν έχετε για το πώς θέλετε να είναι τα πάντα, αντί να αρχίσετε τα παράπονα ακούστε και τις απόψεις των άλλων. Αν επιστρατεύσετε την καλή διάθεση και την ψυχραιμία σας, είναι πιθανό να συνειδητοποιήσετε ότι η αρχική σας επίθεση ήταν αχρείαστη!

Υδροχόος

Μπορούν να σας πληγώσουν κάποια πράγματα που δεν γνωρίζετε, αγαπητοί Υδροχόοι; Πάντως κάποια δυσχερή θέματα ενδέχεται να βγουν σήμερα στην επιφάνεια, στο περιβάλλον του σπιτιού ή της εργασίας σας. Θα είναι το αποτέλεσμα μιας σύγκρουσης ανάμεσα στη Σελήνη από τον Κριό με τον Πλούτωνα στη ζώνη σας του υποσυνείδητου. Δεν χρειάζεστε μαγικές συνταγές για να βγείτε από μια δύσκολη κατάσταση, αρκεί μόνο να αξιοποιήσετε το μυαλό σας.Με αυτό θα προσαρμόσετε την οπτική σας επί του θέματος, αντί να εκτοξεύετε κατηγορίες!

Ιχθύες

Κάτι σας πιέζει, αγαπητοί Ιχθύες; Μπορείτε να το χειριστείτε, αν είστε πρόθυμοι να ζητήσετε βοήθεια από τα άτομα του στενού σας κύκλου. Ένα τετράγωνο έντασης ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα, θα σας κάνει να βλέπετε ως βουνό τα καθήκοντά σας. Πριν χάσετε τον έλεγχο, προτιμήστε να απευθυνθείτε στους ανθρώπους που έχουν τις ικανότητες και τις γνώσεις να διεκπεραιώσουν. Δικτυωθείτε για να τους εντοπίσετε, διατηρώντας ανοικτό μυαλό και γενναιόδωρη διάθεση!

Check Also

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Αγαπητοί Κριοί, είστε οι μπροστάρηδες …

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Share Twitter Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις Κριός  Ανεβείτε στο τραίνο της ευημερίας, αγαπητοί Κριοί! …