Αναλυτές: Η μετοχή της Amazon θα αξίζει $3.000 σε δύο χρόνια 65% άνοδο

Οι μετοχές της Amazon.com Inc. μπορούν να φτάσουν τα $3.000 στα επόμενα δύο έως τρία χρόνια, περίπου 65% πάνω από το σημείο στο οποίο βρίσκονται σήμερα, σύμφωνα με αναλυτές της Piper Jaffray.

«Πιστεύουμε ότι οι μετοχές της Amazon μπορούν να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο χωρίς σημαντικές εξαγορές ή άλλες σημαντικές αλλαγές στην επιχείρηση», ανέφεραν οι αναλυτές Michael J Olson και Yung Kim σε σημείωμα.

Η ταχέως αναπτυσσόμενη επιχείρηση Cloud Services της Amazon Web Services (AWS) θα βοηθήσει να ενισχυθεί η σχετικά χαμηλή αποτίμηση που αποδίδεται στις άλλες επιχειρήσεις της Amazon, ανέφεραν. Εάν η Amazon φτάσει το ποσό των 3.000 δολαρίων, η χρηματιστηριακή της αξία θα είναι περίπου 1,47 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Οι μετοχές της Amazon κινούνται πάνω από τα 1.800 δολάρια και έχουν ανατιμηθεί 20% από τις αρχές του έτους και κατά 86% την τελευταία διετία. Παρ’ όλα αυτά, έχουν απομακρυνθεί 11% από το ιστορικό υψηλό του Σεπτεμβρίου 2018, πάνω από τα 2.000 δολάρια. Με επίσημη τιμή-στόχο της Piper στα 2.225 δολάρια, ένα ράλι στα 3.000 συνεπάγεται κέρδη 65%.

Check Also

Γιατί οι Ευρωπαίοι αντιδρούν στο κρυπτονόμισμα του Facebook

Share Twitter Μέτρα για την απαγόρευση του Libra, του κρυπτονομίσματος που θα λανσάρει το Facebook, …

Εκτινάχτηκε η τουρκική λίρα μετά την κατάπαυση του πυρός – «Χάρη» Τραμπ στον Ερντογάν

Share Twitter Η τουρκική λίρα εκτινάχτηκε στο υψηλότερο επίπεδό της για τις τελευταίες δύο εβδομάδες, …