Αλληλεγγύη: Το έγκλημα στον Συνεργατισμό πρέπει να τιμωρηθεί

Το έγκλημα στον Συνεργατισμό πρέπει να τιμωρηθεί, αναφέρει σε ανακοινωση το Κίνημα Αλληλεγγύη για την  πορεία της ερευνητικής επιτροπής.

Ελπίζουμε ότι η Ερευνητική Επιτροπή θα καταφέρει να ρίξει φως στην κατάρρευση του Συνεργατισμού, και να καταφέρει όντως να μπει στα άδυτα του και στις τρεις περιόδους που ανέλαβε να εξετάσει εξονυχιστικά, δηλαδή από το 1998 μέχρι και το ξεπούλημα του στην Ελληνική Τράπεζα.

Ο λαός έχει απωλέσει την εμπιστοσύνη του στις ερευνητικές επιτροπές διότι πληθώρα σκανδάλων από τον καιρό του ΧΑΚ, δεν κατάφεραν να οδηγήσουν παρά ελάχιστους ενώπιον της Δικαιοσύνης. Στο χέρι των κυρίων Αρέστη, Χαραλάμπους και Γεωργίου είναι να αποτελέσουν την εξαίρεση και να δώσουν από τη μια ελπίδα στο λαό και από την άλλη ισχυρό μήνυμα ότι η ατιμωρησία για τα εγκλήματα του λευκού κολλάρου πρέπει να τελειώσει.

Καλούμε όλους όσοι έλαβαν κλήσεις από την Ερευνητική Επιτροπή, να παραδώσουν όσες πληροφορίες ή έγγραφα κατέχουν σχετικά με το σκάνδαλο του Συνεργατισμού, να το πράξουν.

Τονίζουμε προς τους κυβερνώντες ότι το έγκλημα στο Συνεργατισμό δεν θα το ξεχάσουμε επειδή κάποιοι σκορπίζουν τη σκόνη της λήθης του γλωσσαρίου, ή της επικείμενης καθόδου της κυρίας Λουτ.

Το έγκλημα στον Συνεργατισμό πρέπει να τιμωρηθεί.

 

Check Also

Καιρός: «Παγωνιά» σήμερα σε όλη τη Κύπρο

Share Twitter Τσουχτερό κρύο σήμερα σε όλη τη Κύπρο. Σύμφωνα με το μετεωρολογικό δελτίο, ψηλή …

Στεφάνου: Οι κυβερνώντες είναι πλασιέδες των συμφερόντων των τραπεζών

Share Twitter Λάβρος κατά της Κυβέρνησης εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου. Μιλώντας από …