Αλληλεγγύη: Το έγκλημα στον Συνεργατισμό πρέπει να τιμωρηθεί

Το έγκλημα στον Συνεργατισμό πρέπει να τιμωρηθεί, αναφέρει σε ανακοινωση το Κίνημα Αλληλεγγύη για την  πορεία της ερευνητικής επιτροπής.

Ελπίζουμε ότι η Ερευνητική Επιτροπή θα καταφέρει να ρίξει φως στην κατάρρευση του Συνεργατισμού, και να καταφέρει όντως να μπει στα άδυτα του και στις τρεις περιόδους που ανέλαβε να εξετάσει εξονυχιστικά, δηλαδή από το 1998 μέχρι και το ξεπούλημα του στην Ελληνική Τράπεζα.

Ο λαός έχει απωλέσει την εμπιστοσύνη του στις ερευνητικές επιτροπές διότι πληθώρα σκανδάλων από τον καιρό του ΧΑΚ, δεν κατάφεραν να οδηγήσουν παρά ελάχιστους ενώπιον της Δικαιοσύνης. Στο χέρι των κυρίων Αρέστη, Χαραλάμπους και Γεωργίου είναι να αποτελέσουν την εξαίρεση και να δώσουν από τη μια ελπίδα στο λαό και από την άλλη ισχυρό μήνυμα ότι η ατιμωρησία για τα εγκλήματα του λευκού κολλάρου πρέπει να τελειώσει.

Καλούμε όλους όσοι έλαβαν κλήσεις από την Ερευνητική Επιτροπή, να παραδώσουν όσες πληροφορίες ή έγγραφα κατέχουν σχετικά με το σκάνδαλο του Συνεργατισμού, να το πράξουν.

Τονίζουμε προς τους κυβερνώντες ότι το έγκλημα στο Συνεργατισμό δεν θα το ξεχάσουμε επειδή κάποιοι σκορπίζουν τη σκόνη της λήθης του γλωσσαρίου, ή της επικείμενης καθόδου της κυρίας Λουτ.

Το έγκλημα στον Συνεργατισμό πρέπει να τιμωρηθεί.

 

Check Also

Μετά τη ληστεία με μαχαίρι, σήμερα είχαμε ληστεία με πιστόλι σε φούρνο

Share Twitter Φαίνεται ότι τις τελευταίες μέρες, οι ληστές έχουν αδυναμία στους φούρνους….. Σήμερα τα …

Ο καιρός στη Κύπρο τις επόμενες μέρες

Share Twitter Σύμφωνα με τη πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ο καιρός στη Κύπρο σήμερα και …