ΑΚΕΛ: Οι πολίτες μόνο δικαιλογούνται να αισθάνονται ότι έχει εξαντληθεί η υπομονή τους

Οι πολίτες μόνο δικαιλογούνται να αισθάνονται ότι έχει εξαντληθεί η υπομονή τους, τόνισε ο Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαίδης:

«Η χτεσινή οργίλη, εμπρηστική δήλωση του ΠτΔ, ευτυχώς δεν βρήκε συνεχιστές από πλευράς εκπαιδευτικών, γιατρών και συνδικαλιστών, οι οποίοι συμπεριφέρθηκαν με αυτοσυγκράτηση και υπευθυνότητα.

Κακώς έχει χάσει την υπομονή του ο κ. Αναστασιάδης, αφού μονάχα η κοινωνία και οι πολίτες δικαιολογούνται να αισθάνονται ότι έχει εξαντληθεί η υπομονή τους από την έλλειψη απαντήσεων και λύσεων στα σοβαρά προβλήματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι τομείς της υγείας, της ασφάλειας των πολιτών και της εκπαίδευσης.

Μονάχα η κοινωνία και οι πολίτες δικαιολογούνται να αισθάνονται ότι έχει εξαντληθεί η υπομονή τους από την απουσία ανάληψης της παραμικρής έστω ευθύνης από πλευράς ΠτΔ και των Υπουργών του για πράξεις και παραλείψεις τους σε αυτούς τους τομείς, παρά το γεγονός ότι κυβερνούν για μια εξαετία σχεδόν. Πολύ περισσότερο που οι πολίτες τους θυμούνται ως αντιπολίτευση να θεωρούν ότι ο εκάστοτε Πρόεδρος και Υπουργοί έπρεπε και όφειλαν να γνωρίζουν τα πάντα και να αναλαμβάνουν έμπρακτα την ευθύνη για όλα όσα συμβαίνουν και αφορούν στη διακυβέρνηση.”

Check Also

Παιδάκι 17 μηνών σε κρίσιμη κατάσταση – Κατάπιε ναρκωτικά

Μία πρωτοφανής υπόθεση εξελίχθηκε στη Πάφο με ένα βρέφος 17 μηνών, να μεταφερθέι σε κωματώδη …

Μετά τη Ντόχερτι η Τζούντιθ Γκειλ Γκάρμπερ, νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ

Νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ, αναμένεται περί τα τέλη του χρόνου στη Κύπρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, …